16.11. SYNTYI 6 KAUNISTA PENTUA, 1 SO UROS, 3 TRIC.NARTTUA, 2 SO NARTTUA. VAPAANA MAHDOLLISESTI 3 NARTTUA.

Pennuille etsin aktiivisia koteja sillä tästä yhdistelmästä toivon syntyvän mukavia harrastuskoiria.

KUVIA/PHOTOS

4vrk/days

Isä/sire:

C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA HeW-12 V-14 VV-14
Corydon Catch Me Driftin "Percy"

Information:


Emä/dam:
Shakira "Kiira"

Information:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekN...

Yhdistelmän sukutaulu / Pedigree of combination

Kiira on kaunis, ihanaluonteinen narttu, jonka isomummu on "kaiken alkuni" FIN MVA Droplet´s Female Friend "Sunny".

Viime vuosina moni suunnittelemani pentue on mennyt totaalisesti pieleen ja jatkoon ei olekaan syntynyt Black Classiel´s jatkajaa. Sanna Hirvonen tarjosi Kiiraa jalostuskäyttöön. Kiira terveystutkittiin ja vaikka Kiiralla on C-lonkat, saimme kuvien lausujalta Kennelliitosta lausunnon, että C:t tulee matalista lonkkamaljoista, ei ole rikkoja eikä löysyyttä. Tämä on asia joka on huomioitu sulhasta etsiessä. Isäkoiran jalostusindex on 114, lonkat A:t, muutoinkin "Percy" on terve ja valloittavan ihana ja iloinen - hyväntuulen koira.

Kiiran takaa tulee isän puolelta todella kauniita kuuluisia linjoja samoin emänlinjassa. Kiiran emän isän puolelta ja suunnitellun sulhasen Percyn kautta yhdistyvät todella kauniit ja klassiset englantilaiset Corydon-linjat. Sukutaulu pennuilla on hyvinkin kansainvälinen, tulee englantilaista, ruotsalaista, suomalaista, brasilialaista sekä amerikkalaista koiraa väritämään sukutaulua.

Percyyn ihastuin aikoinaan jo kun uros tuli Suomeen. Livenä näyttelykehissä nähneenä heräsi ajatus, tuota minä joskus jollekin haluan käyttää, mutta näytti että omat jalostuskoirani vanhenivat ja elämä lipui eteenpäin, kunnes, Sanna tarjosi Kiiraa. Percyn sivuilta löytyy kattavasti tietoa koirasta. Percy on leikkisä uros vaikka on jo veteraani-iässä, näyttelyissä kuitenkin hillitty herrasmies.

Pentueelta odotan kaunista ulkonäköä, reipasta, iloista, touhukasta luonnetta sekä terveyttä ja pitkää ikää.

Mikäli tulee kysyttävää, niin vastailen mielelläni.